O nama

Sve Pod Sač

Firma „Sve pod Sač“ svoj je život započela još krajem osamdesetih godina kao logičan nastavak porodične tradicije zasnovane na iskustvu generacija i na majstorstvu pravljenja tradicionalnih jela – pita i mantija koje su se oduvijek smatrale ukrasom naših sofri i trpeza, koje su simbol nekih posebnih, specijalnih, svečanih situacija i porodičnih dogadjaja i okupljanja. Bio je to izazov na zahtjev velikog broja ljudi.

Sač je bio i ostao znamen posebne pripreme i ukusa svega što se pod sačom peklo i nikad i nigdje se pite i mantije ne zlate tako, ne izazivaju vodu na usta kao kad su pod sač pečene.

Kroz godine rada firma „Sve pod Sač“ je rasla, a rasla je i potreba za njenim proizvodima. U ovom dućanu pita ili mantije nikada ne stoje duže od pet minuta nakon što su pečene. Tek kad jedna tepsija isplovi u rukama potrošača, druga ide pod sač da bi mušterija uvijek dobila taze i vreo mešeg…kolpite sa krompirom, spanaćom, zeljem, sirom, tikvom, prasom, mesom, mješavina krompir i meso ili po narudžbi ravne pite pa kako i šta volite unutra, i mantije obične ili na bošcicu.

Garancija uspjeha firme „Sve pod sač“ je armija zadovoljnih potrošača, mušterija, konzmenata, dakle, svih onih na koje u ovoj firmi gledaju kao na svoju porodicu i trude se da zadovolje njihove ukuse i želje. Odavde izlaze zadovoljni ljudi, pite i mantije putuju na sve meridijane, ljudi vole nekog svog na daljinu obradovati ovim kraljevskim ukusima i zalogajima koji podsjećaju na djetinjstvo, na zavičaj, na majstorije naših bijača i majki. 

Iz dućana miomirisa „Sve pod Sač“ Vam poručuju da rade za Vas i da su Vaša čast i obraz njihova briga i da ćete se ovdje uvijek osjećati kao u zavičaju zlatnih zalogaja. „Sve pod Sač“ čuvar tradicije naše domaće kuhinje i kraljice naših sofri -pita i najsladjeg zalogaja – mantija!